Rekreacija d.o.o. na BELFIS-u 2018

Rekreacija d.o.o. na BELFIS-u 2018

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu se, od 12. do 14. oktobra 2018. godine, održao veliki regionalni sajam fitnesa, wellnessa i zdravlja – BELFIS. Sajam BELFIS je jedan od najvećih fitnes događaj u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa, stekao je vise od 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona.

Tokom tri sajamska dana, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama.

Mi smo imali čast da gost na našem štandu bude uvaženi izvršni direktor Nemačke fitnes federacije Refit Kamberović.

Rekreacija d.o.o. se predstavila kao kompanija iz oblasti konsaltinga i organizacije sportskih manifestacija ali pre svega kao zastupnik renomirane svetske kompanije za proizvodnju fitnes opreme Johnson, čija je Rekreacija d.o.o. ovlašćeni distributer brendova Matrix i Vision za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Hvala svim kolegama i prijateljima sto su nas posetili na sajmu Belfis.  Zajedno sa Ahilej i Tonusgym-om na najvecem štandu ove godine!

Podelite ovu vest


+381 60 745 11 11